A görög koszorú egy különleges formájú koszorú, manapság egyre inkább elterjedőben van hazánkba is. Mérete 60 -80-100 cm átmérőjű, a virágszámok nagyban függnek az elrendezéstől. Ezt a koszorút is drót alapra kötjük, viszont itt csak körbe helyezzük rá a fenyőt és zöldeket a az alapra, úgy, hogy a koszorú közepe üres marad. Mivel a görög koszorút az exkluzivitás jellemzi nemes, extra virágokkal díszítünk.

Összesen 12 találat

Show sidebar
Bezár

Bánat görög koszorú

56,900Ft
Exkluzív görög koszorú kék hortenziából,  fehér szellőrózsából, fehér rózsából, kálával , zölddel díszítve. A képen 100 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő:2-3 nap Méretváltoztatással a virágszálszám is változik.  
Bezár

Díszes görög koszorú

73,900Ft
Sűrűn körbedíszített görög koszorú szellőrózsából mini fehér rózsából, fehér rózsából zöldekkel elkészítve. A képen 90 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő:2-3 nap A méretváltozással a virágszálszám is változik.
Bezár

Fehér álom görög koszorú

68,900Ft
,, fehér álom" görög koszorú fehér rózsából, fehér gerberából, fehér flamingóból, fehér liliomból elkészítve. A képen 90 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő: 2-3 nap
Bezár

Fehér hortenzia görög koszorú

68,900Ft
Gyönyörű görög koszorú, körbe sűrűn díszített fehér hortenziából, mini fehér rózsából,  liliomból elkészítve. A képen 90 cm átmerőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő: 2-3 nap A méret változásával a virágszálszám is változik.
Virágbolt Koszorúk Balassagyarmat - Virág rendelés
Bezár

Fehér rózsa görög koszorú

36,900Ft
Körbe díszített görög koszorú  fehér liliommal, minirózsákkal zöldekkel elkészítve. A képe 60 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő: 2-3 nap A méretváltoztatással a virágszálszám is változik.
Bezár

Felüldíszített görög koszorú

45,000Ft
Fejrészen díszített görög koszorú,  rózsából,  szellőrózsából,  krizantémból zöldekkel elkészítve. A képen 100 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő: 2-3 nap A méretváltoztatással a virágszálszámok is változnak.
Bezár

Hortenzia görög koszorú

68,900Ft
Sűrűn körbedíszített görög koszorú fehér- zöld hortenziával, hypericum bogyóval, orchideával, zöldekkel készítve. A képen 90 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő: 2-3 nap Méretváltoztatással a virágszámszál is változik.
Koszorú rendelés Salgótarján
Bezár

Krém görög koszorú

82,000Ft
Elegáns krém, fehér virágkombináció, rózsával, liliommal, mini gerberával díszítve. A képen egy 90 cm átmérőjű koszorú látható. A virágok színei változtathatók. Elkészítési  idő 2-3 nap.
Bezár

Orchidea görög koszorú

68,900Ft
Elegáns sűrűn díszített görög koszorú orchideával,  sárga szellőrózsával, mini sárga rózsával zöldekkel készítve. A képen 90 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő :2-3 nap.
Bezár

Rózsaszín álom görög koszorú

68,900Ft
,, rózsaszín álom"  körbe díszített görög koszorú, rózsaszín liliomból, rózsaszín mini rózsából rózsaszín szellőrózsából rózsaszín rózsából sűrűn kötve készítjük. A képen 90 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő: 2-3 nap.
Bezár

Vörös álom görög koszorú

68,900Ft
Vörös körbe díszített görög koszorú, vörös rózsából, hypericummal ,zöldekkel készítve. A képen 90 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható.