A görög koszorú egy különleges formájú koszorú, manapság egyre inkább elterjedőben van hazánkba is. Mérete 60 -80-100 cm átmérőjű, a virágszámok nagyban függnek az elrendezéstől. Ezt a koszorút is drót alapra kötjük, viszont itt csak körbe helyezzük rá a fenyőt és zöldeket a az alapra, úgy, hogy a koszorú közepe üres marad. Mivel a görög koszorút az exkluzivitás jellemzi nemes, extra virágokkal díszítünk.

Showing all 12 results

Show sidebar
Close

Bánat görög koszorú

62,000Ft Bruttó 0% AAM
Exkluzív görög koszorú kék hortenziából,  fehér szellőrózsából, fehér rózsából, kálával , zölddel díszítve. A képen 100 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő:2-3 nap Méretváltoztatással a virágszálszám is változik.  
Close

Díszes görög koszorú

85,000Ft Bruttó 0% AAM
Sűrűn körbedíszített görög koszorú szellőrózsából mini fehér rózsából, fehér rózsából zöldekkel elkészítve. A képen 90 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő:2-3 nap A méretváltozással a virágszálszám is változik.
Close

Fehér álom görög koszorú

85,000Ft Bruttó 0% AAM
,, fehér álom" görög koszorú fehér rózsából, fehér gerberából, fehér flamingóból, fehér liliomból elkészítve. A képen 90 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő: 2-3 nap
Close

Fehér hortenzia görög koszorú

75,000Ft Bruttó 0% AAM
Gyönyörű görög koszorú, körbe sűrűn díszített fehér hortenziából, mini fehér rózsából,  liliomból elkészítve. A képen 90 cm átmerőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő: 2-3 nap A méret változásával a virágszálszám is változik.
Virágbolt Koszorúk Balassagyarmat - Virág rendelés
Close

Fehér rózsa görög koszorú

45,000Ft Bruttó 0% AAM
Körbe díszített görög koszorú  fehér liliommal, minirózsákkal zöldekkel elkészítve. A képe 60 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő: 2-3 nap A méretváltoztatással a virágszálszám is változik.
Close

Felüldíszített görög koszorú

52,000Ft Bruttó 0% AAM
Fejrészen díszített görög koszorú,  rózsából,  szellőrózsából,  krizantémból zöldekkel elkészítve. A képen 100 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő: 2-3 nap A méretváltoztatással a virágszálszámok is változnak.
Close

Hortenzia görög koszorú

75,000Ft Bruttó 0% AAM
Sűrűn körbedíszített görög koszorú fehér- zöld hortenziával, hypericum bogyóval, orchideával, zöldekkel készítve. A képen 90 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő: 2-3 nap Méretváltoztatással a virágszámszál is változik.
Koszorú rendelés Salgótarján
Close

Krém görög koszorú

92,000Ft Bruttó 0% AAM
Elegáns krém, fehér virágkombináció, rózsával, liliommal, mini gerberával díszítve. A képen egy 90 cm átmérőjű koszorú látható. A virágok színei változtathatók. Elkészítési  idő 2-3 nap.
Close

Orchidea görög koszorú

76,000Ft Bruttó 0% AAM
Elegáns sűrűn díszített görög koszorú orchideával,  sárga szellőrózsával, mini sárga rózsával zöldekkel készítve. A képen 90 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő :2-3 nap.
Close

Rózsaszín álom görög koszorú

85,000Ft Bruttó 0% AAM
,, rózsaszín álom"  körbe díszített görög koszorú, rózsaszín liliomból, rózsaszín mini rózsából rózsaszín szellőrózsából rózsaszín rózsából sűrűn kötve készítjük. A képen 90 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható. Elkészítési idő: 2-3 nap.
Close

Vörös álom görög koszorú

85,000Ft Bruttó 0% AAM
Vörös körbe díszített görög koszorú, vörös rózsából, hypericummal ,zöldekkel készítve. A képen 90 cm átmérőjű koszorú látható. Kérésre a virágszín változtatható.