Üdvözlünk Virágüzletünkben!

Virágüzletünk Balassagyarmat szívében található . Örömünkre szolgál hogy új online szolgáltatásokkal tehetjük szebbé mindennapjaitokat. Rendelj virágot szeretteidnek otthonába, munkahelyére, névnapra, születésnapra, évfordulóra. Bennünk nem fogsz csalódni biztos hogy csak a legfrissebb legszebb virágokat fogjuk elküldeni. Üzletünk megtalálható a piactéren a Fülöp húsbolt mellett.

Egyedülálló lehetőség Balassagyarmaton! A virág futár szolgáltatásunkkal a gyászt is könnyebbé tudjuk neked tenni. Rendelj online sírcsokrot, vagy koszorút 20 km-en belül kiszállítjuk a  ravatalozóba.  Rendelj baba köszöntő virág boxot, ajándék boxot amit a Kórházba is kiszállítunk egyedi üzeneteddel vagy pedig házhoz szállítva Balassagyarmaton belül.

szep-csokrok-balassagyarmat
anyaknap-virag-budapest.jpg

Virágüzlet és ajándékbolt Balassagyarmat

Virágboltunk több mint egy egyszerű virágüzlet. Kertészetünk több 100 növényt és virágot tartalmaz és akár előrendeléseket is felveszünk ha kertépítésről van szó. Folyamatos szezonális akciókkal várunk téged akár a kertészetben akár a virágüzletünkben.

Esküvői virág Balassagyarmat

Esküvők virággal való díszítése, menyasszony csokrok

Virágüzletünk foglalkozik esküvők virággal való díszítésével, templomok és külső helyszínek dekorálásával. Készítünk asztaldíszeket oltárdíszeket, autódíszeket, esküvői csokrokat, bokrétákat, koszorúslány egyen csokrokat.

Koszorúk temetésre – Sírcsokrok – Koporsó díszek

Ezekben a nehéz napokban levesszük a válladról a terhet, válaszd komplett temetési virág csomagunkat különböző,vagy egyedi árfekvésben. Ingyenes kiszállítással Balassagyarmaton.

Koszorú rendelés | Temetési koszorúk rendelése

A halál olyan súlyos veszteség, hogy valójában sohasem lehet feldolgozni. Az emléke elhalványulhat a szeretett személynek, de a hiánya mindig megmarad.
Ara Rauch

Virágküldés virág boxok, ajándék boxok

Lepd meg szeretteidet névnapra, szülinapra, évfordulóra, vagy bármilyen ünnepi alkalomra.

Egyedülálló szolgáltatás Balassagyarmaton és környékén. Virágfutárunk házhozszállítja a kiszemelt boxot, egyedi üzeneteddel.  Virág boxaink csak prémium minőségű virágokból készülnek. Rendelheted telefonon vagy online kényelmesen. 

Virág rendelés és virág házhozszállítás

Virágfutár Balassagyarmaton és Nógrád megyében

Miért éri meg nálunk vásárolnod?

  • Virágaink mindig frissek és prémium minőségűek

  • Online is kényelmesen tudsz rendelni bankkártyával, biztonságosan

  • Barátságos és gyors kiszolgálás, egyedi csokor összeállítás

  • Balassagyarmaton belül INGYENESEN szállítunk 6000 Ft rendelés felett

  • Esküvői dekoráció készítés és esküvői csokor készítés

  • Asztaldíszek, kegyeleti tárgyak

  • Sírcsokor készítés, gyászkoszorú rendelés